DANE TELEADRESOWE

Punkt Konsultacyjno-Informacyjny o Problemach Alkoholowych

tel. +48 85 732 14 44

Centrum Integracji Społecznej

tel. +48 85 734 12 55, e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

www.cis-caritas.pl

Biuro Migrantów i Uchodźców

tel. +48 85 732 55 53

Dom Matki i Dziecka

tel. +48 85 719 45 00

Dom dla bezdomnych

tel. +48 85 675 09 06

Noclegownia dla kobiet

tel. +48 85 675 09 50.

Ogrzewalnia dla bezdomnych

tel. +48 85 651 21 53

Ośrodek kolonijny w Karasiewie

tel. +48 87 5161439

Katolicki Ośrodek Wychowania i Terapii Uzależnień METANOIA

tel. +48 85 710 32 41, e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Stacje Opieki

Choroszcz: tel. +48 85 719 12 58

Gródek: tel. +48 85 718 00 53

Krynki: tel. +48 85 722 85 52, e-mail:  Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Kuźnica: tel. +48 85 722 40 88, e-mail:  kuź Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Nowy Dwór: tel. +48 85 722 60 47, e-mail:  Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Sidra: tel. +48 85 721 16 69

Szudziałowo: tel. + 48 85 722 14 66, e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Środowiskowy Dom Samopomocy

tel. 728 594 189, e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Warsztaty Terapii Zajęciowej w Białymstoku

tel. + 48 85 673 13 01, e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Warsztaty Terapii Zajęciowej w Mońkach

tel. + 48 85 716 40 79