Podziękowania PDF Drukuj Email
Piątek, 28 Sierpnia 2015 17:44
  Kampania "Tornister pełen uśmiechów" dobiega końca! W poniedziałek czeka nas podsumowanie i wielki finał! Dziękujemy wszystkim, którzy włączyli się w akcję. Dziękujemy darczyńcom za pełne wyprawki szkolne, a także każdy pojedynczy komplet kredek, długopis, czy zeszyt! Dziękujemy wolontariuszom, którzy zgłosili się do pomocy. Szczególne podziękowania kierujemy w stronę Teatru Dramatycznego im. Aleksandra Węgierki w Białymstoku, który jest współorganizatorem koncertu, a także naszym partnerom: Firmie Carrefour, PSS Społem, Leśne Skarby, Securitas, MPO, Paliwko, Czyścioch i Betex.

Koncert jest współfinansowany ze środków Miasta Białystok w ramach zadania publicznego pt. "Białostocki Finał Akcji - Tornister Pełen Uśmiechów".