Zapraszamy na koncert charytatywny PDF Drukuj Email
Wtorek, 18 Sierpnia 2015 10:48
  Caritas Archidiecezji Białostockiej serdecznie zaprasza na Koncert charytatywny "Tornister pełen uśmiechów" 31 sierpnia 2015 roku (poniedziałek) w godz. 14:00 - 20:00 na plac przed Teatrem Dramatycznym w Białymstoku. Wystąpią schola Boże Echo i Winnica, oraz zespół Stare Dobre Małżeństwo i Happysad. Współorganizatorem koncertu jest Teatr Dramatyczny im. Aleksandra Węgierki. Na dzieci tego dnia czeka mnóstwo atrakcji: gry, zabawy, animacje, malowanie buziek i wiele więcej.
PROGRAM:
14.00 rozpoczęcie imprezy
14.30 Boże Echo
15.30 Winnica
16.30 Stare Dobre Małżeństwo (Teatr Dramatyczny - wejście na zaproszenie)
18.30 Happysad
20.00 zakończenie

Wstęp na wszystkie imprezy jest wolny i nieograniczony. Jedynie za koncert zespołu Stare Dobre Małżeństwo, który odbędzie się wewnątrz teatru przygotowaliśmy specjalne zaproszenia naszym darczyńcom, którzy włączyli się w akcję i przygotowali wyprawki szkolne.

Honorowy patronat nad koncertem objął Prezydent Miasta Białegostoku.

Partnerami koncertu są:
Firma Carrefour
PSS Społem
Leśne Skarby
Securitas
MPO
Paliwko

Betex
Czyścioch

Koncert jest współfinansowany ze środków Miasta Białystok w ramach zadania publicznego pt. "Białostocki Finał Akcji - Tornister Pełen Uśmiechów".

SERDECZNIE ZAPRASZAMY!