Centrum Pomocy SAMARYTANIN PDF Drukuj Email
Poniedziałek, 04 Października 2010 08:29

Centrum Pomocy SAMARYTANIN

ul. Kolejowa 26 A

Centrum Pomocy SAMARYTANIN mieści się przy ul. Kolejowej 26 A w Białymstoku (okolice Dworca PKP). W placówce udzielana jest pomoc rzeczowa w postaci paczek żywnościowych, odzieży, butów i innych artykułów pierwszej potrzeby osobom ubogim, zagrożonym bezdomnością i bezdomnym.

Centrum jest czynne od poniedziałku do piątku w godz:

Poniedziałek godz. 10:00 - 15:00 (dzień pomocy migrantom i uchodźcom)

Wtorek godz. 10:00 - 15:00

Środa godz. 10:00 - 15:00

Czwartek godz. 12:00 - 17:00

Piątek godz. 10:00 - 15:00

Usługi świadczone przez Centrum:

1. pomoc doraźna, w postaci wydawanej żywności, odzieży i artykułów pierwszej potrzeby;
  2. dyżury specjalistów: radca prawny i doradca zawodowy (po wcześniejszym umówieniu się tel. 85 654-45-38)
  3. dyżur Instruktora Terapii Uzależnień - czwartek od 14:00 do 15:00