Darczyńcy instytucjonalni PDF Drukuj Email
Poniedziałek, 28 Lutego 2011 00:00

Pomaganie jest możliwe dzięki ludziom dobrej woli oraz ich chęci niesienia pomocy ludziom w potrzebie. „Kto patrzy sercem, znajduje siłę potrzebną do naprawiania świata” mawiała Matka Teresy z Kalkuty.

Caritas Archidiecezji Białostockiej składa serdeczne podziękowania:

Firmie Arsenal LTD http://www.arsenalltd.pl/pl/ za przekazane produkty spożywcze i słodycze - za pomoc w przygotowaniu paczek świątecznych.

Firmie Bento Salon Podłóg http://www.bento-podlogi.pl/ za materiały remontowe na rzecz Centrum Integracji Społecznej "Szansa" w Czarnej Białostockiej.

Firmie Castorama http://www.castorama.pl/ w Białymstoku, za przekazanie materiałów budowlanych na rzecz Centrum Integracji Społecznej "Szansa" w Czarnej Białostockiej.

Firmie Adampol SA http://www.adampolsa.com.pl/ za przekazanie darowizny (elementów wyposażenia wnętrza) na rzecz Centrum Integracji Społecznej "Szansa"w Czarnej Białostockiej.

Firmie Arhelan Burzyńscy Spółka Jawna http://www.arhelan.com.pl/ za przekazane słodycze i pomoc w przygotowaniu mikołajkowych paczek dla najmłodszych podopiecznych Caritas.

Firmie Kreator Studio Łazienek http://www.kreator.bialystok.pl/ za przekazanie materiałów remontowych na rzecz  Centrum Integracji Społecznej "Szansa" w Czarnej Białostockiej.

Firmie Rogowski Development Sp. z o.o. http://www.rogowskidevelopment.pl/ za przekazanie materiałów budowlanych na rzecz Centrum Integracji Społecznej "Szansa" w Czarnej Białostockiej.

Firmie SABO http://sabo.com.pl/index.php za przekazanie materiałów budowlanych na rzecz Centrum Integracji Społecznej "Szansa" w Czarnej Białostockiej.

Firmie Kamir  PHU Sp. z o.o. http://www.kamirpphu.com.pl/ za przekazanie materiałów budowlanych na rzecz Centrum Integracji Społecznej "Szansa" w Czarnej Białostockiej.

Firmie Cemhurt Materiały Budowlane Sp. z o.o. http://www.cemhurt.com.pl/ za przekazanie materiałów budowlanych na rzecz Centrum Integracji Społecznej "Szansa" w Czarnej Białostockiej.

Firmie Białostocka Centrala Materiałów Budowlanych Sp. z o.ohttp://www.bcmb.com.pl/ za przekazanie materiałów budowlanych na rzecz Centrum Integracji Społecznej "Szansa" w Czarnej Białostockiej.

Firmie Chemia Sp. z o.ohttp://www.chemia.bialystok.pl/ za przekazanie materiałów budowlanych na rzecz Centrum Integracji Społecznej "Szansa" w Czarnej Białostockiej.

Firmie Benmar Sp. z o.o. http://benmar.com.pl/ za przekazanie materiałów budowlanych na rzecz Centrum Integracji Społecznej "Szansa" w Czarnej Białostockiej.

Firmie Hoop Polska Sp. z o.o. Oddział z Bielska Podlaskiego http://www.hoop.com.pl/ za przekazanie napojów na kolonie Caritas 2013.

Selezjańskiemu Ośrodkowi Wychowawczemu w Różanymstoku  http://www.rozanystok-salezjanie.pl/ za pomoc w zorganizowaniu spływu kajakowego.

Firmie Akajak http://akajak.pl/ za pomoc w zorganizowaniu spływu kajakowego.

Firmie Betex http://www.betex.com.pl/ za przekazanie napojów na kolonie Caritas 2013.

Hipermarketowi Real http://www.real.pl/ za dary materialne dla samotnych matek i ich dzieci z Domu Matki i Dziecka w Wasilkowie.

Firmie Contractus http://www.contractus.pl/ - sponsorowi kalendarzy Caritas na rok 2012 i 2013.

Centrum Handlowemu Auchan Hetmańska http://www.auchanhetmanska.pl/ w Białymstoku za dary materialne na rzecz osób potrzebujących.

Studio Reklamy Fantazja http://www.fantazja.info/index.html za wsparcie finansowe.

Firmie Leroy Merlin http://www.leroymerlin.pl/ za materiały budowlane przekazane na rzecz Centrum Integracji Społecznej.

Firmie " KASOL - Leśne Skarby" Przedsiębiorstwo Handlu Zagranicznego, Kazberuk J. A.  www.kasol.com.pl za wsparcie akcji    Lato 2011

Centrum Informatyki "ZETO" S.A. www.zeto.bialystok.pl za wsparcie finansowe Centrum Integracji Społecznej Caritas Archidiecezji Białostockiej

Spółdzielni Produkcyjno-Handlowej "KRYNKA" www.krynka.pl  za przekazanie napojów na kolonie Caritas 2013.