Rehabilitacja

Bobrówka 55

19-124 Jaświły

tel.: 85 71 68 562

Godziny otwarcia: poniedziałek, środa: 12.00-18.00, wtorek, czwartek, piątek: 8.30-14.30.

Gabinet przeprowadza zabiegi rehabilitacyjne w zakresie fizykoterapii i kinezyterapii, wykonywane przez wykwalifikowany personel medyczny. Pacjenci przyjmowani są nieodpłatnie, na podstawie skierowania od lekarza specjalisty: rehabilitanta, neurologa, reumatologa i ortopedy.

W zakresie fizykoterapii gabinet zapewnia:

-Laseroterapię (laser punktowy),

-Terapię zmiennym polem magnetycznym o niskiej częstotliwości (magnetronic),

-Ultradźwięki (UD),

-Galwanizację,

-Jonoforezę,

-Prąd Traberta (UR),

-TENS,

-Prądy Interferencyjne,

-Prądy Diadynamiczne (DD),

-Elektrostymulację,

-Naświetlania lampą Sollux,

-Ciepłe i zimne okłady żelowe.

W zakresie kinezyterapii gabinet dysponuje:

-Uniwersalnym gabinetem usprawniania leczniczego (UGUL),

-Rotorem na kończyny górne i dolne,

-Rowerem stacjonarnym,

-Innymi drobnymi przyrządami służącymi do kinezyterapii.