CARITAS POTRZEBUJĄCYM PDF Drukuj Email

Wszystkich, którzy chcą wspierać dzieła Caritas, zachęcamy do przekazania 1 % na rzecz CARITAS POTRZEBUJĄCYM KRS 0000269579

Caritas Potrzebującym jest jednostką wydzieloną z Caritas Archidiecezji Białostockiej, która posiada status Organizacji Pożytku Publicznego.

O tym, jak przekazać 1% swojego podatku, oraz na co są przeznaczane środki pieniężne w ten sposób pozyskiwane dowiesz się na naszej stronie:

www.bialystok.caritas.pl/p/index.php?option=com_content&view=article&id=102&Itemid=92

Poniżej znajdziecie Państwo sprawozdania roczne Organizacji Pożytku Publicznego CARITAS POTRZEBUJĄCYM:

Caritas Potrzebującym - 2012 rok

Bilans Caritas Potrzebującym za 2012 rok